Afvallen

Effectief afvallen met een personal trainer is een kwestie van gezond eten, de juiste balans in training en een goed uithoudingsvermogen. Het zijn drie belangrijke pijlers, die in de juiste verhouding zorgen voor een overzichtelijke methode om op gezonde wijze gewicht te verliezen.

Heb je alles geprobeerd, van sporten en diëten tot boeken van dieet-goeroes en superfoods? Na een intakegesprek gaan we samen aan de slag om effectief af te vallen. We combineren gezonde voeding met de juiste trainingen voor een verbeterde stabiliteit, houding en  spier- en cardiovasculair uithoudingsvermogen.
We zullen samen de overtollige kilo’s te lijf gaan.

Gezonde eten om af te vallen en de juiste balans

Stabiliteit, Swiss ball dumbell press”De basis om te kunnen afvallen met een personal trainer bestaat uit gezonde voeding en voldoende stabiliteit. Ons gewicht is het resultaat van de calorieën die we enerzijds innemen en de energie die we aan de andere kant kunnen verbranden. Gezonde voeding kan een belangrijke oorzaak van overgewicht wegnemen.

“Dankzij de instructies en aanmoediging van Remco ben ik niet alleen bijna 20 kilo afgevallen, maar ik voel me ook weer lekker fit. Remco weet heel goed uit te leggen hoe ik oefeningen moet uitvoeren waardoor ik geen blessures krijg. Ik kan iedereen aanraden Remco als Personal trainer te vragen!” Aldus Mark.

Naast voeding richten we ons in eerste instantie vooral op de juiste balans in de training. Zo worden de spieren in de juiste verhouding getraind en verbeteren we de communicatie tussen je zenuwstelsel en de spieren in je lichaam. Je krijgt direct meer kracht en controle, waardoor je de oefeningen in een volgend stadium veel beter kunt uitvoeren. Het zijn belangrijke basisstappen waar je een leven lang plezier van hebt.

Spier- en cardiovasculair uithoudingsvermogen

Zodra je gezonder eet en de trainingen de juiste balans hebben, gaan we als maar meer aan de slag met je spier- en cardiovasculaire uithoudingsvermogen. De oefeningen worden intensiever, waardoor je de beste manier om af te vallen ervaart . We prikkelen je lichaam op een gevarieerde en effectieve wijze, om je uithoudingsvermogen te verbeteren en aan een gezond gewicht te werken.

Kennismaken of gratis proefles

Op zoek naar personal trainer in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een gratis proefles via:

info@remcobakkerpersonaltraining.nl

+31 (0)6 268 311 83

of via het contactformulier.

Ik ga als personal trainer en voedingsdeskundige graag met je aan de slag.

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642