Fitter en vitaler op de werkvloer

Personal training voor bedrijven

Niets zo belangrijk als fitte en vitale medewerkers. Essentieel voor hoge productiviteit en om kosten van ziekteverzuim te voorkomen of beperken. Gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijkere thema’s op de werkvloer, het moment voor bedrijfspersonal training.

Bedrijfspersonal training helpt medewerkers fit en vitaal te blijven. Voorkom te lang zitten en andere risico’s voor de gezondheid van medewerkers binnen het bedrijf. Werk aan fitte en vitale krachten, zodat de investering zich door meer productiviteit eenvoudig terugbetaalt.

Voordelen personal training voor bedrijven

Personal training voor bedrijven biedt diverse voordelen. Het is een belangrijke investering in meer productiviteit, dankzij fitte en vitale medewerkers die meer energie hebben. Bedrijven die ik help profiteren van de volgende voordelen:

  • Meer productiviteit en innovatie
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers
  • Minder gezondheidsrisico’s, uitval en ziekteverzuim
  • Sneller herstel na ziekte of blessures
  • Meer collegialiteit en een betere samenwerking

 

Bedrijfspersonal training Remco Bakker Personal training

Onder de streep levert een investering in bedrijfs personal training vooral geld op. Denk eens aan de kosten van zieke medewerkers of de afgenomen productiviteit. Zet medewerkers weer in hun kracht, terwijl ze zich ook privé een stuk fitter en vitaler zullen voelen. Trek nieuwe specialisten aan met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, nu beweging op de werkvloer steeds belangrijker wordt voor de nieuwe generatie talenten.

Remco Bakker: personal trainer voor bedrijven

Benieuwd naar de mogelijkheden van personal training voor bedrijven? Ik stel het doel van de medewerker centraal en werk vanuit daar aan een gezonder bedrijfsklimaat. Ik help medewerkers effectief te bewegen, gezonder te eten en beter te letten op hun houding. Drie belangrijke elementen van personal training om krachtig te werken aan een betere conditie.

Ik ben personal trainer, voedingsdeskundige en vitaliteitscoach. Vanuit die drie disciplines zorg ik bij de bedrijven waar ik voor werk voor een toename van de productiviteit. Medewerkers werken beter samen, voelen zich fitter en pakken meer nieuwe taken op om te kunnen groeien.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op, ik hoor graag van je.

Geïntereseerd in peronal training?

Als personal trainer coach ik jou effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe