Duo personal training

Duo personal training: samen goedkoper sporten

Samen goedkoper sporten, met volledige begeleiding: kies voor duo personal training. Dat is volwaardige personal training, maar goedkoper door de kosten te delen. Inclusief mogelijkheden om jullie voedingspatroon gezonder te maken en aan jullie houding te werken.

Samen sporten: 3 voordelen

Naast het delen van de kosten biedt samen sporten een aantal belangrijke voordelen:

  • Samen trainen = samen uit

    Weinig tijd om samen iets te doen? Vraag een vriend of vriendin met je mee te gaan sporten. Jullie werken aan je gezondheid, terwijl jullie bovendien tijd hebben om meer samen te zijn.

  • Elkaar motiveren: binnen en buiten de sportschool

    Samen sporten, samen gezonder eten en elkaar motiveren: jullie kunnen je binnen en buiten de sportschool aan elkaar optrekken om de doelstellingen te behalen.

  • Samen van de bank, met steun aan elkaar

    Kom beiden van die luie bank en spring op de fiets, ga hardlopen of kom op een andere manier in beweging. Voor een actieve levensstijl voor beiden, waarbij jullie elkaar kunnen steunen.

Duo personal training is een goedkoop alternatief voor de traditionele personal trainingen. Niet alleen in de sportschool, maar ook aan huis is duo personal training mogelijk.

Volledige begeleiding

Uiteraard kunnen jullie met duo personal training gewoon rekenen op de volledige begeleiding in training, maar uiteraard ook in voeding. Dus individuele begeleiding per persoon, uiteraard inclusief het gratis intakegesprek. Waarbij ik voor jullie beiden de voortgang in de gaten houd en de trainingen afstem op zowel je doelstellingen als wat we reeds hebben bereikt.

Personal training met volledige begeleiding, maar dan goedkoper dan wanneer je dat individueel zou doen. Met extra motivatie, door samen met een vriend of vriendin te komen sporten. Het beste van twee werelden, waardoor je minder betaalt om volledig in vorm te komen.

Goedkoop een personal trainer: kies voor duo personal training

Goedkoop een personal trainer inhuren? Kies voor duo personal training. Ik ben Remco Bakker en zorg ervoor dat jullie samen weer in shape komen. Met focus op training en op voeding, om alles netjes op elkaar af te stemmen. Met de beste resultaten als belangrijkste doelstellingen, om er alles uit te kunnen halen wat erin zit.

Meer weten over duo personal training en hoe anderen elkaar al motiveren? Neem contact op voor een gratis intakegesprek, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Of neem contact op voor eventuele vragen of meer informatie.

 

Wacht niet langer. Zet de eerste stap in een gezondere toekomst!

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642