Duo training/

small group training

Train samen

Duo training

Duo training Remco Bakker Personal training

Bij duo training train je samen met een vriend(in), collega of familielid. Ga samen de strijd aan voor jullie sportieve doelen en laat mij jullie daarbij helpen. Duo trainingen zijn mogelijk is Alkmaar bij sportcomplex Healthcenter Hoornsevaart of aan huis/eigen locatie in Alkmaar en omgeving.

Voordelen van duo training

Duo training geeft net als personal training een stok achter de deur. Je kan voedingsadviezen ontvangen en de trainingen zijn persoonlijk op jullie afgestemd. Effectief en resultaatgericht. Door te trainen met je beste sportmaatje zijn er nog extra voordelen aan duo training:

  • Gezelliger, door samen te trainen
  • Motiverender, zowel tijdens als tussen de trainingen kan je elkaar motiveren
  • Beter vol te houden, samen sta je sterk
  • Voordeliger, de kosten zijn lager per persoon

 

Persoonlijke aandacht

Het mooie aan personal training is de persoonlijke aandacht en de gerichte individuele trainingen. Ieder is uniek en ook elke training dient op die persoon afgestemd te worden. Binnen de duo trainingen is dit niet anders. Je traint wel samen, maar waar mogelijk wordt de training afgestemd op jou als individu. Heeft 1 van jullie bijvoorbeeld last van knie klachten? Geen probleem, we passen dit in de training voor jou alleen aan. Of is de 1 veel meer getraind? Ook dit zal opgenomen worden in de trainingen.

 

Train met een groep

Small group Training

Bij Small group training train je met 3 t/m 6 personen. Denk bijvoorbeeld aan een familie small group training. Train als ouders en kinderen samen. Tijd met elkaar en ook nog is goed voor de gezondheid. Of ga als vriendengroep samen de strijd aan. Bij small group trainingen kies jij de groep en de locatie.

Wil je na of tijdens werktijd eens samen werken met je collega’s op een andere manier? Denk dan eens aan small group training voor bedrijven. Goed voor de werksfeer en de gezondheid.

Duo training Remco Bakker Personal training

Toch liever de volledige persoonlijke aandacht?

Ga je toch liever voor personal training? De volgende mogelijkheden zijn dan op maat voor jou.

Logo personal training

Personal training

Wil je effectief en doelgericht werken met een personal trainer? 

Logo personal training

Personal training aan huis

Liever de flexibiliteit van een personal trainer aan huis? 

Logo voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je graag nog wat afvallen? Personal training met voedingsadvies is dan de beste keus. 

Geïntereseerd in duo training of small group training?

Als personal trainer coach ik jullie effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe