Intakegesprek

Een goed begin is het halve werk: tijdens het intakegesprek vertel ik over mijn achtergrond en leer ik jou beter kennen, doen we een eventuele nulmeting en bepalen we jouw doelstellingen. Ik gebruik het gesprek om me jouw situatie zo goed mogelijk eigen te maken. We bespreken eventuele diagnoses van een fysiotherapeut of arts en gebruiken het intakeformulier voor een goed beeld van je werk en eventuele blessures. Bovendien leggen we de basis om het eerste trainingsschema op te kunnen stellen en na enkele eetdagboeken een eetschema te kunnen ontwikkelen.

Het intakegesprek vindt plaats in HealthCenter Hoornsevaart en duurt 30 – 60 minuten. Uiteraard is dit kosteloos, om vrijblijvend kennis te kunnen maken. Bij de keuze voor personal training aan huis, zal uiteraard het intakegesprek ook thuis plaats vinden.

Nulmeting en jouw doelstellingen

Tijdens het intakegesprek doen we een nulmeting. We bespreken je kennis van sport en voeding en meten onder andere je gewicht en het vetpercentage. Het intakegesprek stemmen we af op jouw concrete doelstellingen op het gebied van fit worden, afvallen, houding en/of voeding.

“Remco als Trainer is inspirerend, motiverend en krijgt het zelfs voor mekaar dat ik tijdens het trainen glimlach, een aanrader!” Aldus Lucky.

Vanuit die doelstellingen gaan we samen aan de slag. Je kunt met gezonde voeding afvallen ten opzichte van je huidige gewicht, je vetpercentage verlagen met training en voeding, werken aan een betere houding of werken aan het herstel van belangrijke gewrichten zoals je knieën en rug. We gebruiken hiervoor een helder trainingsschema en de juiste adviezen voor gezonde voeding.

Fit worden: samen aan de slag

Na iedere training beoordeel ik de oefeningen die je uitvoert, puur op hoe het aanvoelt en hoe het gaat. Vooral in het begin variëren we veel met de oefeningen, om zo opzoek te gaan naar de juiste basis. Ik vraag je standaard hoe de oefeningen bevallen zijn, op basis waarvan we het schema desgewenst kunnen aanpassen. Die feedback gebruik ik samen met het intakegesprek om de aanpak volledig op maat te maken.

Bovendien stimuleer ik je graag om vragen te stellen over de oefeningen, het eetschema en de voedingsadviezen, zodat goed duidelijk is waar we aan werken en hoe dat je helpt.

Specialisaties

We gaan de slag op basis van mijn 3 specialisaties:

Afvallen

Effectief afvallen met een personal trainer is een kwestie van gezond eten, de juiste balans in training en uithoudingsvermogen.

Houding

Op de juiste manier trainen helpt je jouw houding te verbeteren. Een goede houding is essentieel om het lichaam blessurevrij te houden.

Stijfheid

Ervaar je veel stijfheid en wil je dat verminderen? Het is belangrijk om naar de juiste oplossing te zoeken en de juiste training toe te passen.

Voedingsdeskundige

Gezonde voeding is de belangrijke basis om effectief af te vallen. Ik stel praktische adviezen op waar je meteen mee aan de slag kunt.

Soorten trainingen

Personal training

Personal training, maar dan net wat meer. Ik coach je naar jouw gewenste doel. We beoordelen samen de oefeningen, je maaltijden en de voortgang, voor de aandacht die je mag verwachten van een personal trainer.

Personal training aan huis

Graag aan een verbeterde leefstijl werken, maar dit graag in jouw eigen omgeving? Kies dan voor een personal trainer aan huis. Jij verzorgt voor de locatie, ik zorg voor de personal training.

Duo personal training

Wil je samen met iemand anders de strijd aangaan voor een gezondere leefstijl, kies dan voor duo personal training. Volwaardige personal training, dus ook met de juiste voedingsadviezen.

Bedrijfspersonal training

Met bedrijfspersonal training help ik het bedrijf gezonder en vitaler te maken. Met altijd het doel van de werknemer centraal. Uiteraard behoort ook begeleiding in voeding tot de bedrijfspersonal training.

Wacht niet langer. Zet de eerste stap in een gezondere toekomst!

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642