Kosten personal training

De kosten voor personal training zijn afhankelijk van de wensen. Heb je liever personal training aan huis of toch liever personal training in de sportschool? Train je liever alleen of met anderen?

Bij Remco Bakker Personal training wordt er gewerkt met voordelige strippenkaarten. Des te meer trainingen er direct worden afgenomen, des te goedkoper de prijs per training. Een overzicht van de kosten voor personal training vind je hieronder per categorie. De kosten zijn inclusief 21% BTW, een gratis intake gesprek en een mogelijkheid tot gratis voedingsbegeleiding. De rittenkaart dient in zijn geheel afgenomen te worden.

SMALL GROUP TRAINING

Vanaf

18/pp

Small group training is alleen mogelijk aan huis en als uur. Let op, prijzen zijn per persoon! 

Aantal trainingen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen
5 € 32,- € 26,50,- € 23,- € 20,-
10 € 31,- € 25,50,- € 22,- € 19,-
20 € 30,- € 24,50,- € 21,- € 18,-

 

Begin vandaag

Geïntereseerd in peronal training?

Als personal trainer coach ik jou effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe

Wat zeggen anderen

Succes verhalen

Vanaf april dit jaar (2018) train ik bij Remco. Wij begonnen de trainingen met als doel “afvallen”. Met zeer veel enthousiasme houdt Remco mij scherp om mijn voeding bewust te kiezen, dit is toch mijn grote valkuil. Nu, sinds augustus, is door mijn zwangerschap het doel veranderd. En zelfs nu begeleid hij mij met de zelfde, soms nog grotere, enthousiasme. De training nadat ik verteld had zwanger te zijn wist hij ondertussen al meer over wat ik wel mocht eten en wat niet. Ook wat mijn lichaam nu aan het voorbereiden was en wat we wel en niet mochten trainen. Al met al voel ik mij in goede handen en na de zwangerschap gaan we weer verder met het doel “afvallen”

Jody

Ruim een half jaar heb ik Personal training bij Remco gevolgd. Een enthousiaste en betrokken trainer met een professionele toewijding naar zijn klanten. Zijn passie is je te motiveren om je doel te bereiken! Mijn doel was afvallen en hierbij mijn streef gewicht bereikt, tevens qua voeding inzicht gekregen waardoor ik het levensstijl weet te behouden. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale mindset. dat steuntje in de rug wanneer je het nodig heb. Remco heeft een hele brede kennis om mensen te helpen in hun fysieke gestel. Echt een aanrader dus!

Irene

Goede inspirerende training. Zeer enthousiast en weet zijn enthousiasme goed over te brengen. Mijn zoon gaat met plezier sporten, probeert goed te eten en denkt na over wat hij eet. Mijn zoon leert heel veel en daardoor moeders dus ook.

Erna

Remco heeft mijn leven weer op rails gezet. Als personal trainer is hij er verantwoordelijk voor om mij mentaal en conditioneel te ondersteunen en mij sterker en leniger te maken. Verder heb ik een meetbaar doel dat ik van 100 naar 75 kilo wil gaan en na anderhalf jaar met mijn ups-and-downs zijn we nu precies halverwege. Zonder hem red ik het niet, want hij is mijn stok-achter-de-deur dat ik altijd kom opdagen en dat ik toch stiekem zenuwachtig ben als we 1 keer per maand een meetmoment hebben. Verder is Remco vriendelijk, waardoor het naar de sportschool toegaan laagdrempeliger wordt, is hij flexibel, waardoor we het schema helemaal persoonlijk en haalbaar kunnen maken, is hij streng op de momenten als je er even met de pet naar gooit en is hij aanmoedigend als je even in een dip zit.

Peter

Ik ben altijd al sportief geweest, maar wilde een andere weg in slaan en daarvoor ben ik bij Remco aan gaan kloppen. Hij heeft mij, na een korte vragenlijst, prima handvatten en trainingsschema’s gegeven waarmee ik aan de slag ben gegaan. Elke nieuwe schema werd voorafgegaan door 2 sessies waarin het nieuwe schema werd doorgenomen en uitgevoerd en daarna kon ik meerdere weken zelfstandig aan de slag, maar altijd met Remco op de achtergrond, heerlijk zo’n back-up. Remco bedankt voor je steun, motivatie en heerlijke trainingsschema’s!

Jordy

Ik beveel Remco bakker personal training zeker aan. Ik ben bij Remco terecht gekomen omdat ik graag in een veilige omgeving weer wilden sporten. Door Remco zijn ruime kennis van het menselijk lichaam, het trainen en de voeding ben ik een erg grote sprong gaan maken in het bewegen. Mijn doel was me weer fit voelen zodat ik achter mijn zoontje kon aan rennen. En dat is gelukt. Ga nog steeds met veel plezier naar de sportschool en vindt het een heerlijke uitlaatklep. Dus zoek je een goede en personal trainer met veel kennis dan kan Remco je zeker helpen.

Pamela

Remco heeft mijn zo goed geholpen🤗🤗 nee niet met mijn gewicht maar met mijn knie na de 3 operaties durfde ik niet meer te bukken, te springen en gewoon de dagelijkse dingen. Met 7 lessen heeft Remco het voor elkaar gekregen en niet alleen mijn knie maar ook mijn koppie want wat was ik soms bang om een oefening te doen. 💪🏻💪🏻
Ik raad je Remco echt aan!!! Hij leeft mee en helpt enorm. Hij heeft mijn dat setje geven bedankt!!!👍👍

Carla

Resultaat! Dat heb ik bereikt met de goede begeleiding en betrokkenheid van Remco, het is een fijne samenwerking. Mijn leven heeft een positieve boost gekregen. Ik voel mij gezonder en energieker, maar ook mentaal voel ik mij beter. Beweging en goede voeding heeft op beide aspecten invloed. Door Remco, want zijn trainingen zijn afwisselend, uitdagend én met een dosis humor. Daardoor blijf je gemotiveerd, want het vereist discipline. Door te sporten, gezonde voeding én de keuzes die ik heb geleerd om te maken, verander je je levensstijl wat voor mij voor een blijvend resultaat heeft gezorgd. Ik raad Remco zeer aan!

Tamara