Personal trainer en voedingsdeskundige in Alkmaar

Personal trainer in Alkmaar en omgeving. Gericht op de waardevolle combinatie van afvallen, een stabiele houding en gezonde voeding. Gratis intakegesprek om elkaar beter te leren kennen, waarna we effectief aan de slag gaan.

Als personal trainer volgde ik onder andere de hbo-opleiding ALO en opleiding tot Voedingsdeskundige. Daarna besloot ik nieuwe cursussen te volgen om mijn kennis verder uit te breiden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Zo blijf ik professionele adviezen en begeleiding bieden, gericht op afvallen, een meer stabiele houding en een gezonder voedingspatroon.

 

Afvallen, houding en voeding

Afvallen tot een gezond gewicht, werken aan een stabiele houding en gezonde voeding om af te vallen en op gewicht te kunnen blijven: een personal trainer in Alkmaar is dan de ideale keuze. Dankzij personal training ontvang je de juiste begeleiding, waardoor we stap voor stap aan de slag kunnen gaan.

Duurzaam afvallen en gezonder eten of werken aan een stabiele houding waar je dagelijks profijt van zal hebben. Dus geen overhaaste beslissingen, slopende trainingsprogramma’s en crash diëten, die er vaak toch voor zorgen dat je weer terug valt in je oude patroon.

 

Personal trainer in Alkmaar: de kosten

En benieuwd geworden naar de kosten voor een personal trainer in Alkmaar? Het intakegesprek is gratis. Daarna zijn er al trainingen al vanaf €23, exclusief btw. Bovendien zijn er voordelige rittenkaarten beschikbaar, die eenvoudig de kosten van een personal trainer in Alkmaar omlaag brengen.

Zo krijg je bijvoorbeeld 20% korting bij aanschaf van een 20-rittenkaarten. Voordelig trainen in Alkmaar met persoonlijke begeleiding, zodat je kunt rekenen op het ideale trainingsschema met de juiste voedingsadviezen. Altijd op maat afgestemd, waarmee u effectief stappen kunt zetten zonder het lichaam overmatig te belasten of te radicaal te veranderen.

Gratis intakegesprek met personal trainer

Enthousiast geworden over een personal trainer in Alkmaar en omgeving, bijvoorbeeld om te kunnen afvallen of aan uw houding te werken? Of vindt u het vooral belangrijk om gezonder te gaan eten? Maak gebruik van het gratis intakegesprek of de gratis proefles, zodat we samen kunnen ervaren of er sprake is van een klik. De ideale basis om samen aan de slag te gaan, voor een gezond gewicht, een stabiele houding, een beter uithoudingsvermogen en voeding die bijdraagt aan een duurzaam prettig gewicht.

Neem contact op voor meer informatie. Over afvallen, voeding en houding, net als over de concrete werkwijze of de inhoud van het kennismakingsgesprek. Kies voor een personal trainer in Alkmaar en omgeving. Met uitgebreide ervaring en scherpe tarieven dankzij de beschikbare rittenkaarten.

Kennismaken of gratis proefles

Op zoek naar personal trainer in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een gratis proefles via:

info@remcobakkerpersonaltraining.nl

+31 (0)6 268 311 83

of via het contactformulier.

Ik ga als personal trainer en voedingsdeskundige graag met je aan de slag.

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642