Personal training aan huis

Afvallen in je eigen omgeving

Personal training aan huis in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt in plaats daarvan trainen in je eigen veilige omgeving. Gewoon waar jij je goed voelt. Jij verzorgt de locatie, ik zorg voor de personal training. Jouw eigen personal trainer aan huis, of juist op kantoor.
Het complete pakket met een personal trainer aan huis: afvallen, een betere houding en gezonde voeding. Geen noodzaak meer om naar de sportschool te gaan of buitenlocaties te zoeken. Gewoon trainen aan huis, wanneer het jou uitkomt en in de tijd die je daarvoor beschikbaar hebt.
Dankzij personal training aan huis in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving kun je afvallen in je eigen omgeving. Graag aan je gewicht werken, maar liever niet in een volle sportschool of op andere locaties met veel mensen? Geen probleem. We gaan aan de slag in een veilige omgeving: gewoon in je eigen huis, waar we werken aan jouw gewicht, houding en conditie.
Afvallen door meer te bewegen met een personal trainer aan huis en door gezonder te eten. De focus op gewicht verliezen, een goede houding en gezonde voeding om op het ideale gewicht te komen en daarop te blijven.

Tip: gebruik personal training aan huis of op kantoor. Beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, bijvoorbeeld als specialist in afvallen, houding en gezonde voeding voor het hele bedrijf.

 

Personal training aan huis of op kantoor

De personal trainer aan huis of op kantoor is zowel een comfortabele als voordelige keuze. Bespaar tijd en geld, omdat je niet steeds naar de sportschool hoeft. Gewoon wanneer je een uurtje in je drukke schema overhebt of om te voorkomen dat je een compleet abonnement bij de sportschool dient af te sluiten.
Uiteraard zijn de trainingsmiddelen en -materialen gewoon inbegrepen. Personal training in Alkmaar en omgeving voor functionele oefeningen, om zowel de grote oppervlakkige spieren als de dieper liggende spieren te trainen. Dit alles met als doel af te vallen, meer kracht te krijgen, een beter uithoudingsvermogen en/of een meer stabiele houding.

Personal trainer bij jou thuis in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving

Enthousiast over een personal trainer voor thuis? In Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving? Neem contact op voor een gratis intakegesprek, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. We bepalen de trainingslocatie bij je thuis of op kantoor en bespreken zowel de oefeningen als mogelijkheden op het gebied van voeding. Meld je aan, voor het intakegesprek. Het intakegesprek zal maximaal een uur duren. Of neem contact op voor eventuele vragen of meer informatie.

 

Wacht niet langer. Zet de eerste stap in een gezondere toekomst!

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642