Train waar jij wilt

Personal training aan huis

Personal training aan huis, ervaar tijdens een effectieve training het gemak van je eigen omgeving. Als personal trainer zorg ik voor het trainingsmateriaal. De enige vraag aan jou is: waar zou je graag willen trainen? Personal training aan huis is mogelijk in Alkmaar en de omgeving hiervan.

Persoonlijker en effectiever

Liever niet in een volle sportzaal staan? Of vind je de extra tijd naar en van de sportschool zonde van je tijd? Met personal training aan huis trainen we effectief 1 op 1 en ben je daadwerkelijk de tijd van de training ‘kwijt’. Hierdoor kan je een effectieve personal training ervaren, die makkelijker in je drukke agenda past. Ook personal training aan huis is te combineren met voedingsadviezen. Meer informatie vind je op de pagina Personal training met voedingsadvies.

 

Personal training aan huis geeft je extra privacy

Heb je het idee dat alle ogen op jou zijn gericht tijdens het sporten in een sportschool? Vrijuit sporten zit er dan soms niet in. Thuis sporten lijkt dan het beste, maar houdt je je de motivatie dan ook vast? Personal training aan huis biedt je die extra privacy van jouw omgeving en zorgt voor extra motivatie. Als personal trainer zorg ik voor een effectieve training, maar ook dat je de motivatie vast houdt voor de rest van de week. We kijken samen naar de mogelijkheden binnen je omgeving om je doelen te behalen. 

 

Personal training aan huis
Personal training aan huis

Tijdens je werk

Velen weten het al. Te lang zitten is slecht voor onze gezondheid. Steeds meer mensen lopen een rondje tijdens zijn/haar pauze. Een goede ontwikkeling als je het mij vraagt. Personal training aan huis biedt hierin ook een mogelijkheid. Laat mij als personal trainer langskomen op jouw werkplek en ik zorg voor een effectief moment van bewegen. Een half uur of een uur zal de focus liggen op bewegen. De doorbloeding in het gehele lichaam zal gestimuleerd worden. Niet om te zweten maar om te bewegen dus. Het zal je werkprestaties ten goede komen.

 

Mogelijkheden naast personal training aan huis

Vind je juist extra motivatie uit sportende mensen om je heen? Of wil je graag samen met vrienden of familie personal training in Alkmaar en omgeving krijgen? De volgende mogelijkheden zijn dan op maat voor jou.

Logo personal training

Personal training

Wil je effectief en doelgericht werken met een personal trainer? 

Logo duo training

Duo training/small group training

Wil je samen met je beste sportmaatje trainen?

Logo voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je graag nog wat afvallen? Personal training met voedingsadvies is dan de beste keus. 

Geïntereseerd in peronal training aan huis?

Als personal trainer coach ik jou effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe