Personal training met voedingsadvies

Effectief afvallen

Personal training met voedingsadvies

Personal training om af te vallen

Wil je graag effectief afvallen? Kies dan voor personal training met voedingsadvies. Voeding bepaalt voor een groot gedeelte het eind resultaat. Je eet de kcal er makkelijker aan dan dat je ze verbrand. Personal training met voedingsadvies is zowel mogelijk in de sportschool als aan huis. Ook is dit te combineren met duo training/small group training.

Voedingsadvies op een coachende manier

Sommige mensen gaan drastisch hun eetpatroon aanpassen. Er worden verschillende diëten geprobeerd. Het aantal kcal wordt flink verminderd, met als gevolg: een eetpatroon wat niet vol te houden is. Als vitaliteitscoach coach ik jou naar een patroon wat bij jou past. Wat is haalbaar voor jou? Met als doel: een eetpatroon wat vol te houden is en zorgt voor duurzaam afvallen. Bij personal training met voedingsadvies zoeken we de balans die voor jou goed is. Geen standaard eetdagboeken dus.

 

Voedingsadvies met een extra stok achter de deur

Bij personal training met voedingsadvies hebben we wekelijks contact door de personal trainingen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een diëtist. Waar je bij een diëtist vaak een langere periode het zelf moet doen, hou ik je wekelijks scherp met jouw doel voor ogen. Een extra stok achter de deur dus. Ook zijn dit mooie momenten voor jou om toch nog wat te vragen. Dit houdt je scherp en gemotiveerd om jouw doelen te behalen.

Voedingsadvies en personal training
Voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Ben je al heel goed bezig en gaat het jou om de puntjes op de ‘I’? Of weet je, door alle informatie over voeding, niet waar je moet beginnen? Bij personal training met voedingsadvies kies jij de begeleiding. Ik kan je tips geven tijdens de personal trainingen voor de puntjes op de ‘I’, maar ook zou ik eerst je voedingspatroon kunnen analyseren. Hierbij vraag ik je een week lang je voeding bij te houden en op te sturen naar mij. We plannen dan een afspraak waarin wij deze voedingsdagboeken zullen doornemen en waarin ik een advies zal geven. Aan de hand daarvan bepalen we de vervolgstappen.

Wil je meer informatie over de trainingsvormen?

Ga je de strijd alleen of samen aan? Zou je graag training willen ontvangen in de sportschool of aan huis/eigen locatie? De volgende mogelijkheden zijn er.

Logo personal training

Personal training

Wil je effectief en doelgericht werken met een personal trainer? 

Logo personal training

Personal training aan huis

Liever de flexibiliteit van een personal trainer aan huis? 

Logo duo training

Duo training/small group training

Wil je samen met je beste sportmaatje trainen?

Geïntereseerd in personal training met voedingsadvies

Als personal trainer coach ik jou effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe