Personal training

Gezonder en fitter: meer dan personal training

Personal training is meer dan een combinatie van oefeningen of een lijstje met gezonde ingrediënten. Ik help je stapsgewijs het best uit jezelf te halen. Ik coach je naar jouw gewenste doel en benut onder andere mijn hbo-opleidingen ALO en medisch fitness trainer om effectieve, en vooral verantwoorde trainingen neer te zetten. Jij werkt op die manier aan een betere conditie. Dat betekent dat je kunt rekenen op meer uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, coördinatie en snelheid.

Kies voor mijn personal training, in combinatie met de juiste voedingsadviezen. Voeding speelt vaak een belangrijke rol bij het behalen van jouw doel. Met mijn verbrede kennis rond voeding door onder andere cursussen als voedingsdeskundige en orthomoleculaire voeding help ik je jouw gezonde voedingspatroon te vinden.

Bovendien besteden we aandacht aan de juiste houding. Zit je vaak met een bolle rug? Ik geef je aandachtspunten mee en stel de training zo samen dat het je alerter maakt om je houding te verbeteren.

We beoordelen samen de oefeningen, je maaltijden en de voortgang, met de aandacht die je mag verwachten van een personal trainer.

Personal training op maat: ook voor bedrijven

Wil je graag samen met iemand anders het traject ingaan? Kies dan voor duo personal training en motiveer elkaar naar jullie doel. Ga je liever aan de gang in jouw eigen veilige omgeving? Geen probleem; met personal training aan huis kom ik naar jouw gewenst locatie. Wil je als werkgever, je bedrijf gezonder en vitaler maken, kies dan voor personal training voor bedrijven. Met altijd het doel van de werknemer centraal.

 

Wacht niet langer. Zet de eerste stap in een gezondere toekomst!

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642