Effectief en resultaatgericht

Personal training in alkmaar

Opzoek naar personal training in Alkmaar? Vanuit sportcomplex Healthcenter Hoornsevaart worden de personal trainingen gegeven. Startend met een intakegesprek en lichamelijke en fysieke metingen wordt er een basis gelegd voor resultaatgerichte personal training.

De start voor de personal training

Voor de daadwerkelijke personal trainingen wordt er gestart met een kennismakingsgesprek. Dit met doel om elkaar te leren kennen. Kan ik wat voor je betekenen en voel je je op je gemak tijdens het kennismakingsgesprek zijn vragen die centraal staan. Dit is geheel vrijblijvend. Hierna zal het intakegesprek volgen waarin onder andere wordt ingegaan op eventuele blessures. Waar dien ik als personal trainer rekening mee te houden?

 

Personal training in Alkmaar om af te vallen

Als personal trainer heb ik mij na de opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) verder gespecialiseerd in coaching en voeding. Om effectief af te vallen is een juiste combinatie van personal training en voedingsadviezen noodzakelijk. Desgewenst begeleid ik jou daar ook in. Meer informatie vind je op de pagina Personal training met voedingsadvies.

 

Personal training in Alkmaar voor een betere lichaamshouding

Binnen mijn personal trainingen hecht ik waarde aan de juiste techniek en houding. Het is soms belangrijker om bepaalde spieren te mobiliseren en te rekken dan krachtiger te maken. Juist door deze balans wordt het gehele lichaam sterker. Wanneer men veel zit, zal de rug snel in een bolle houding komen. Door de borst dan zwaar te gaan trainen creëer je alleen maar meer bolling. Door juist de borst te gaan rekken en meer kracht te creëren in de boven rug breng je het lichaam meer in balans. Het resultaat: een betere lichaamshouding.

 

Personal training in Alkmaar

Personal training in Alkmaar op verschillende manier

Wil je tijdens de personal training het gemak van thuis ervaren? Of wil je graag samen met vrienden of familie personal training in Alkmaar en omgeving krijgen? De volgende mogelijkheden zijn dan op maat voor jou:

Logo personal training

Personal training aan huis

Liever de flexibiliteit van een personal trainer aan huis?

Logo duo training

Duo training/small group training

Wil je samen met je beste sportmaatje trainen?

Logo voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je graag nog wat afvallen? Personal training met voedingsadvies is dan de beste keus. 

Geïntereseerd in peronal training?

Als personal trainer coach ik jou effectief en op de juiste manier naar jouw te behalen doelen. Interesse of wil je graag eens kennismaken? Vul het onderstaande contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kom in contact

Nieuwsbrief

Subscribe