Over Remco Bakker

Allround personal trainer en voedingsdeskundige

Mijn naam is Remco Bakker, ik ben personal trainer en voedingsdeskundige in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving. Ik ben als liefhebber van sport, voeding en beweging afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO): de ideale opleiding die aansluit bij mijn interesse in sport, voeding en beweging.

Tijdens mijn studie leerde ik van alles over training, voeding, sportmassage, verzorging en paramedische zorg. Op basis daarvan bied ik je hulp bij afvallen, werken we samen aan je houding of het herstel van belangrijke gewrichten zoals de knieën en de rug.
Vanuit de praktijk werd het belang van gezonde voeding me steeds duidelijker. Ik volgde de hbo-cursus Voedingsdeskundige en schreef me daarna onder andere in voor de cursussen orthomoleculaire voeding. Op die manier specialiseer ik me als personal trainer in gezonde voeding voor effectieve hulp bij afvallen. Bovendien volgde ik de opleiding Vitaliteitscoaching. Daardoor kan ik je positief coachen met een duidelijke oplossing voor ogen.

Personal trainer in Alkmaar en Heerhugowaard

Als personal trainer en voedingsdeskundige werk ik vanuit het sportcomplex Healthcenter Hoornsevaart. Dat betekent dat de personal training wordt gedaan in een professionele omgeving met alle benodigde sportmiddelen en -accessoires om effectief te werken aan je spieropbouw, een gezonde houding, het herstel van je gewrichten of je ideale gewicht.

Ik ga bovendien een stap verder dan veel andere personal trainers. Vanuit mijn opleiding tot Vitaliteitscoach weet ik hoe ik je kan motiveren om er alles uit te halen dat erin zit. Ik kijk naar jouw kwaliteiten en stel vast hoe we die het best kunnen inzetten. Vanuit een positief uitgangspunt werken we toe naar een duidelijk doel dat jij en ik voor ogen hebben.

Wil je graag samen met iemand willen sporten en elkaar motiveren naar ieders doel? Kies dan voor duo personal training. Je kunt dan de kosten delen, maar wel de volledige begeleiding in training en in voeding ervaren. Geen zin om een abonnement bij de sportschool te nemen, of wil je simpel weg in je eigen omgeving trainen? Kies dan voor jouw eigen personal trainer aan huis.

Wacht niet langer. Zet de eerste stap in een gezondere toekomst!

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642