Voeding

Gezonde voeding: afvallen met een voedingsdeskundige

Gezonde voeding is de belangrijke basis om effectief te kunnen afvallen. Als voedingsdeskundige en personal trainer breng ik jouw voedingspatroon in beeld en zoeken we naar mogelijke verbeterpunten. Ik stel praktische adviezen op waar je meteen mee aan de slag kunt. Zonder eetschema, maar afgestemd op jouw persoonlijke levenswijze en het doel dat je wilt bereiken.

Afvallen met een voedingsdeskundige: jij staat centraal

Misschien weet je zelf goed waar het fout gaat. Of weet je zelfs wat de oplossing kan zijn. Ik help je jouw doelen te bereiken om meer voor gezonde voeding te kiezen. Mijn aanpak helpt jou je plannen om te zetten naar werkelijk gedrag. Ik ben voedingsdeskundige en vitaliteitscoach, waardoor ik weet hoe ik je daarin goed en blijvend kan motiveren.

Werkwijze: stap voor stap

Tijdens het intakegesprek bespreken we eventuele diëten die je volgde of allergieën die je hebt. Ik vraag je een voedingsdagboek bij te houden om aan te geven wat je eet, wanneer je dat doet en hoeveel je eet.

Als voedingsdeskundige en personal trainer adviseer ik je stap voor stap wat gezonde voeding is en op basis daarvan wat je het best kunt eten om af te vallen. We spreken de juiste momenten om te eten af, net als de juiste porties voor een goede structuur en uiteindelijk wat je het best kunt eten. Op die manier leer je wat gezonde voeding is en hoe je dat binnen je dagelijkse voedingspatroon kunt integreren.

Je krijgt gaandeweg voedingsadviezen waarmee je direct kleine aanpassingen kunt doen. Ik zorg er voor dat de gezonde voeding onderdeel wordt van je dagelijkse patroon, zonder dat je met een streng dieet of een onrealistisch voedingsschema aan de slag hoeft.

Kennismaken of gratis proefles

Op zoek naar personal trainer in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een gratis proefles via:

info@remcobakkerpersonaltraining.nl

+31 (0)6 268 311 83

of via het contactformulier.

Ik ga als personal trainer en voedingsdeskundige graag met je aan de slag.

© 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642