Voedingsdeskundige

De beste dokter staat in de keuken: goede en gevarieerde voeding vormt de basis voor een gezonde levensstijl. Daar help ik je graag bij, als online voedingsdeskundige.

Dus zoek jij professionele voedingsbegeleiding? Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige, personal trainer en vitaliteitscoach. Dat betekent dat ik jou kan helpen met gezonde voeding, voldoende beweging en een vitale leefstijl.

Professionele voedingsbegeleiding

Noem me voedingsdeskundige, voedingsadviseur of dieetcoach: ik gebruik de wetenschappelijke orthomoleculaire basis als uitgangspunt voor gezonde en gevarieerde voeding.

De juiste hoeveelheden voedingsstoffen op basis van jouw persoonlijke behoeften creëren het eetpatroon dat perfect bij je past. Bovendien help ik je de ongewenste stoffen te beperken, zodat je daar zo min mogelijk last van hebt. Ik stel praktische adviezen op waar je meteen mee aan de slag kunt. Zonder eetschema, maar afgestemd op jouw persoonlijke levenswijze en het doel dat je wilt bereiken.

Personal trainer en vitaliteitscoach in Alkmaar

Ik ben jouw voedingsdeskundige, en meer dan dat. Als personal trainer en vitaliteitscoach houd ik me bezig met sporten, beweging en vitaliteit in de breedste zin van het woord. Dus wil jij werken aan een gezonde leefstijl, waarbij voeding de belangrijke basis vormt? Dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Voeding heeft  meer positieve effecten dan afvallen alleen. De juiste voeding zorgt in combinatie met beweging en vitaliteit voor o.a.:

 • Betere nachtrust
 • Meer energie
 • Minder last van kwetsuren
 • Sterkere weerstand
 • Betere stoelgang

De beste dokter staat in de keuken

Jouw beste dokter staat in de keuken. Goede en gevarieerde voeding vormt de basis om gezonder te leven. Daar kan ik je als online voedingsdeskundige uitstekend mee helpen. Uiteraard leer ik je daarvoor graag beter kennen. Tegelijkertijd kunnen we gewoon online contact houden, zodat ik je zelfs aan de andere kant van Nederland uitstekend kan helpen.

Hoe werkt het?

Na een vrijblijvende kennismaking ontvang je jouw voedingsanamnese en een leeg eetdagboek. Je vult het dagboek 7 dagen lang in, om een goed beeld te geven van wat je eet en in welke hoeveelheid je dat doet.

Ik stel op basis van de voedingsanamnese en het eetdagboek een advies voor je op, dat we vervolgens samen doornemen. Je krijgt gaandeweg voedingsadviezen waarmee je direct kleine aanpassingen kunt doen. Ik zorg er voor dat de gezonde voeding onderdeel wordt van je dagelijkse patroon, zonder dat je met een streng dieet of een onrealistisch voedingsschema aan de slag hoeft.

In overleg plannen we een vervolgafspraak, om jou te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen. En maak je liever in één keer gebruik van een pakket? Dan adviseer ik je graag over wat het best bij jou past.

Online voedingsdeskundige: kennismaken

Ik ben jouw online voedingsdeskundige, personal trainer én vitaliteitscoach. Dus wil jij gezonder leven, en zoek je daarvoor naar goede en gevarieerde voeding? Vanuit Alkmaar help ik anderen door heel Nederland.

 Wil jij meer weten of wil je graag zo snel mogelijk starten? Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

  Kennismaken of gratis proefles

  Op zoek naar personal trainer in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard? Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een gratis proefles via:

  info@remcobakkerpersonaltraining.nl

  +31 (0)6 268 311 83

  of via het contactformulier.

  Ik ga als personal trainer en voedingsdeskundige graag met je aan de slag.

  © 2018 Remco Bakker Personal training - KVK: 66733642